2.7.08

Inauguració 24 Juliol

Socis i amics,

Tinc l’honor, en nom meu i de la Junta que presideixo, de comunicar-vos que aquest any estem de festa ja que l’Agrupació Fotogràfica de Salt ja disposa d’unes noves instal·lacions a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

És per aquest motiu que, coincidint amb les festes del nostre poble, us convoquem a la inauguració oficial de les noves instal·lacions.

No cal dir que esteu tots convidats i que desitgem comptar amb la vostra presència ja que creiem que és un acte molt important per la nostra entitat.

Aprofitarem aquesta convocatòria per celebrar el lliurament de premis de la Fotolliga Social, presentar-vos al nova web de l’agrupació (més dinàmica i participativa), fer-vos entrega dels nous carnets de soci de la temporada 2008-2009 i de la nova edició especial del butlletí Foto-Salt. En l’acte de lliurament de premis comptarem amb la col·laboració del nostre amic i artista local Lluís Mateu, que ha dissenyat uns trofeus exclusius per a l’ocasió.

Tots els actes d’aquesta diada d’inauguració aniran acompanyats de la presència de les autoritats locals i d’un pica-pica per a tots els assistents.

El dijous 24 de Juliol de 2008 us esperem a partir de les 20h als nous locals de la Coma Cros.

Finalment només em queda donar-vos les gràcies i convidar-vos a estar amb nosaltres aquest dia i compartir amb nosaltres les activitats futures.

Atentament,


Antonio Rodriguez
President A.F.S

Arxiu del bloc

Powered By Blogger